Gezondheid

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT 

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT 10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT

Wanneer je beschrijft hoe goed iemand eruit ziet, is de kans groot dat je niet zegt: "Zij / hij is zo symmetrisch!" Maar uit meerdere onderzoeken is gebleken dat iemands 'symmetrie' - in essentie, hoe dicht beide zijden van hun gezicht / lichaam overeenkomen - een grote rol speelt in hoe aantrekkelijk we ze vinden. Natuurlijk is niemand perfect symmetrisch, omdat de biologie niet perfect is. Maar de studies toonden aan dat, hoe lager de oxidatieve stressniveaus van een persoon, hoe hoger de symmetrie. Oxidatieve stress verwijst naar onbalans in het niveau van vrije radicalen van het lichaam.

Volgens  The Independent , "mannen die werden beoordeeld als aantrekkelijk door de vrouwen hadden significant lagere niveaus van oxidatieve stress." Tien metingen werden gedaan van de mannen om hun symmetrie te bepalen-dingen zo specifiek als oorhoogte en vingergrootte. Daarna werden ze getest en ondervraagd voor indicatoren van oxidatieve stress. "Uiteindelijk werd aan een groep vrouwen gevraagd om beelden van het lichaam van de mannen en gezichten te beoordelen op fysieke aantrekkelijkheid. Mannen met meer symmetrische lichamen hadden lagere niveaus en werden als aantrekkelijker beoordeeld. "Zorg ervoor dat je deze 12 dingenkent die sekstherapeuten je niet zullen vertellen.

De perfecte body mass index

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT AFRICA-STUDIO / SHUTTERSTOCKUw body mass index (BMI) verwijst naar de relatie tussen uw lengte en uw gewicht. Bereken je BMI hier voor meer informatie over BMIs te leren. The Independent  meldde dat "een verhouding van 20,85 het meest aantrekkelijk is gebleken bij vrouwen, omdat, volgens onderzoekers, het door mannen wordt gezien als een teken van een goede gezondheid en een goed voortplantingsvermogen." Een ander onderzoek beoordeelde ook een andere lichaamsratio, de taille-heup ratio. "in het algemeen, een bereik van 0,67-1,18 bij vrouwen is aantrekkelijk voor de mensen," meldt LiveScience . Wat betekent dit? Dat je je rondingen-voor lief moeten redenen meer dan alleen de aantrekkelijkheid! Volgens The Onafhankelijk, "een studie van de University of California toonde aan dat vrouwen met grotere heupen beter presteren in intelligentietests, net als hun kinderen. "Hier zijn de seksmythen waarvan iedereen denkt dat ze waar zijn, maar die ze moeten negeren.

Lange benen bij vrouwen, korter bij mannen 

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT Vreemd genoeg werden de been lengtes voor mannen en vrouwen anders ervaren. "Lange benen hebben de voorkeur bij vrouwen, terwijl mannen met benen van dezelfde lengte als de romp de voorkeur hebben van vrouwen," meldt The Independent . Wat betreft waarom dit is, kortere benen bij mannen "laten ze er gespierder uitzien." Vrouwen vinden ook brede schouders aantrekkelijk bij mannen.

Gezichtsvorm

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT 

Het is geen geheim dat vrouwen zich vaak aangetrokken voelen tot mannen met sterke kaaklijnen, maar de reden erachter is iets minder bekend. LiveScience  legt uit hoe de hormonen oestrogeen en testosteron verantwoordelijk zijn voor botgroei in de gezichten van respectievelijk vrouwen en mannen. Als vrouwen kleinere wenkbrauwen en kinnen en meer prominente ogen hebben, worden ze als vruchtbaarder gezien. Hetzelfde geldt voor mannen met meer prominente kaken en wenkbrauwen. (Probeer een van deze negen trucs om uw seksleven in slechts één dag te verbeteren !)

Gelaatsuitbarstingen (of gebrek daaraan)

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT Volgens The Independent, worden "gezichtslittekens bij mannen gezien als aantrekkelijk, zolang ze maar het juiste soort litteken zijn. Een gezichtslitteken, bij voorkeur een litteken, lijkt de woede van een man te verhogen voor een kortetermijnrelatie. "Blijkbaar zijn er echter voor- en nadelen aan verbonden. Het artikel gaat verder met te zeggen dat, voor langdurige relaties, littekens misschien niet zo veel van een gelijkspel: "mannen zonder littekens ... zou kunnen worden gezien als meer zorgzaam en daarom meer geschikt voor langdurige relaties."

Een "sexy" stem

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT Nogmaals, deze gaat helemaal over de hormonen. Een lagere stem bij mannen wordt geassocieerd met meer testosteron, terwijl een hogere stem bij vrouwen wordt gezien als meer stereotypisch 'vrouwelijk'. Het gaat echter niet alleen om toonhoogte. Uit onderzoek is gebleken dat ademhaling zowel bij mannen als bij vrouwen aantrekkelijk is, terwijl vrouwen bij vrouwen verrassend genoeg monotone stemmen vinden. Net zo verrassend, rapporteert Psychology Today dat, zelfs als je een persoon niet ziet, je je sterk kunt aantrekken van alleen hun stem. Sterker nog: "als je alleen iemands stem hoort, zullen de effecten van vocale aantrekkelijkheid meer uitgesproken zijn dan wanneer je elkaar persoonlijk ontmoet en tegelijkertijd zowel vocale als visuele informatie ervaart." Naast een sexy stem,Nog 31 tricks waarvan bewezen is dat ze je geslachtsdrift een boost geven .

Uw genetica-overeenkomst

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT Ooit gehoord dat gehuwde paren op elkaar lijken? Deze gewone grap heeft misschien een basis in waarheid. In het verleden huwden mensen overweldigend mensen met een gemeenschappelijke afkomst, en die trend heeft blijvende effecten gehad. We worden aangetrokken door dingen die we kennen, omdat ze ons een comfortabeler gevoel geven. We zien ook overeenkomsten die gunstig zijn voor potentiële kinderen. "Als deze genen zijn geëvolueerd om in combinatie te werken, dan wil je dat niet te veel opbreken voor je nakomelingen," verklaarde psycholoog J. Philippe Rushton aan  LiveScience .

Altruïstisch gedrag

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT Het gaat niet alleen om uiterlijk-onze neiging om aangetrokken te worden tot aantrekkelijke persoonlijkheden heeft ook een basis in de wetenschap. Onzelfzuchtigheid, The Independent claims, is vooral belangrijk. Onderzoek heeft aangetoond dat altruïstisch gedrag belangrijk voor ons is geweest gedurende onze evolutie als soort: "het was een van de kwaliteiten waarnaar onze voorouders in een partner zochten." Dr. Tim Phillips vertelt The Independent , "het zou belangrijk zijn geweest voor onze voorouders om partners te kiezen die bereid en in staat zijn om goede, langdurige ouders te zijn." Het tonen van altruïsme zou hier heel goed aanwijzingen voor kunnen hebben gegeven. " (Zorg ervoor dat je deze 25 seksfoutenkent die je tot nu toe nooit had gerealiseerd en hoe je ze kunt oplossen.)

Ze zijn interessant

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT  er is veel wetenschap achter waarom mensen die "saai"  zijn. Onze hersenen hebben een korte aandachtsspanne, dus als we ons vervelen door iets, of iemand, gaan we verder. Aan de andere kant, als een persoon zich onderscheidt van de massa, zullen ze onze aandacht trekken en houden.

Trouw

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT In een studie aan de Cornell University beoordeelde een groep mensen hun ideale eigenschappen voor partners op lange termijn, en de overweldigende winnaar was trouw. Trouw en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk voor zowel mannen als vrouwen. "Goed ouderschap, toewijding en seksuele trouw - dat is wat mensen zeggen waarnaar ze op zoek zijn in een langetermijnrelatie", zegt Stephen Emlen, die de leiding had over het onderzoek.

Bronnen: The Independent ; LiveScience ; Psychologie vandaag  

10 BEWEZEN REDENEN VOOR SEKSUELE AANTREKKINGSKRACHT 

3.3k