Luxe

11 BESTE ROLEX HORLOGES VOOR DAMES | BESTE POPULAIRSTE EN MEEST VERKOPENDE ROLEX HORLOGE VOOR VROUWEN

Rolex – de naam zelf roept een beeld op van een persoon in luxe, beladen met kostbare juwelen.. De ultieme voldoening voor een horloge-enthousiasteling zou zijn om een ​​Rolex aan hun collectie toe te voegen.

“Elke Rolex vertelt een verhaal. Welke is van jou? ‘

11 Beste Rolex Horloges Voor Dames | Beste Populairste En Meest Verkopende Rolex Horloge Voor Vrouwen

1. Rolex Submariner11 beste Rolex-horloges voor dames

Het bezit van een Rolex is één ding, maar het bezit van een Rolex Submariner brengt je in een heel andere klasse. Deze schoonheid werd 60 jaar geleden geïntroduceerd en heeft een reeks ontwikkelingen ondergaan. Dat alles maakt het alleen maar onweerstaanbaarder en smaakvoller.

Dit stuk is ontworpen voor zowel dagelijks gebruik als ruwe activiteiten (zoals sporten). De Rolex Submariner is perfect geschikt voor een vrouw die graag tijd onder water doorbrengt.

2. Eeuwigdurende Rolex

11 BESTE ROLEX HORLOGES VOOR DAMES | BESTE POPULAIRSTE EN MEEST VERKOPENDE ROLEX HORLOGE VOOR VROUWEN

Shutterstock

Niets is zuiverder dan de Rolex Oyster Perpetual. Deze vroegtijdige schoonheid is ‘s werelds allereerste waterdichte polshorloge. Het is precies ontworpen met nauwkeurigheid en delicatesse.

De Oyster Perpetual leeft zijn typische reputatie en is een van de weinige klassieke souvenirs die degelijkheid en eenvoud uitstralen die boekdelen over het luxe label spreken.

3. Rolex Sky-Dweller

De Sky-Dweller wordt door velen beschouwd als ‘The Watch For World Travellers’. Dit uitzonderlijke uurwerk van Rolex wordt gekenmerkt door zijn tweede tijdzoneweergave op een schijf in het midden van de wijzerplaat.

De Sky-Dweller biedt gemakkelijke toegang tot tijdzones en ziet er niets minder uit dan een prachtig stuk werk.

 

4. Rolex Daytona

Dit iconische stuk werd geïntroduceerd in 1963 en werd ontworpen om aan de eisen van professionele racers te voldoen.

De Rolex Daytona vraagt ​​aandacht voor precisie, symmetrie en balans. Dit uurwerk is uniek, tijdloos en vereist vertrouwen en gemak voor iemand om het uit te trekken.

 

5. Rolex Datejust

De Rolex Datejust is een elegant juweel en vrouwelijk in alle opzichten en is sinds 1945 de definitie van klasse en nauwkeurigheid. Deze prachtige schoonheid is de allereerste datum chronometer voor dames die het begin markeerde van pure elegantie en vrouwelijke schoonheid.

Datejust is speciaal ontworpen om te passen bij de delicate en soepele vrouwelijke pols en is een perfecte mix van alchemie, vorm en functie.

 

6. Rolex Pearlmaster 29

De Rolex Pearlmaster heeft een speciale plaats in de Oyster Collection. Het toont elegantie en pure pracht, met edelstenen en edelmetalen in de wijzerplaat.

Het is een vrouwelijke herinterpretatie van de Rolex Datejust en is bezet met diamanten, smaragden, saffieren of robijnen. Deze schoonheid is een perfecte balans tussen gratie en stijl.

 

7. Rolex Pepsi

Dit uurwerk is een verworven smaak. Slechts een paar kunnen dit gedurfde, solide en prachtige accessoire maken. De Rolex Pepsi is de ultieme weergave van klassieker in zijn oorspronkelijke vorm.

Toen dit horloge nieuw werd gemaakt, vertegenwoordigden de twee kleuren dag en nacht. Dit horloge is enorm populair vanwege de gekleurde bezel, die echt zeldzaam is. Het beste kenmerk van de Rolex Pepsi is dat het een verhoogde vermogensreserve heeft, in tegenstelling tot elk ander uurwerk.

 

8. Rolex Daytona Rainbow

Rolex Daytona Rainbow in Everose-goud is een van de weinige horloges die enorm extravagant zijn en waarover veel wordt gesproken. Het is uiterst zeldzaam en weerspiegelt de hoogste vaardigheid van het Rolex-vakmanschap. Het straalt eenvoud en charme uit en maakt tegelijkertijd een krachtige, gedurfde uitspraak.

De Rolex Daytona Rainbow bestaat uit saffieren samen met hints van regenbooggradatie. Deze uurwerken zijn moeilijk te reproduceren, waardoor ze des te waardevoller en zeldzamer zijn.

9. Rolex Batman

Laten we zeggen dat we Rolex beter hebben gezien dan dit specifieke uurwerk. De Rolex GMT-Master II Batman loopt in de voetsporen van de Rolex Pepsi.

Dit horloge is goed ontworpen en ligt comfortabel om de pols. De armband is licht aangepast met de 5 mm Easylink-extensie. Deze bijzondere armband geeft het Batman-model meer elegantie.

10. Rolex goud

De Gold Rolex-horloges vangen uitstraling, schoonheid en pure elegantie die is ontwikkeld door de jaren van vakmanschap en vakmanschap.

Deze uurwerken gebruiken zeldzame metalen, saffieren en verschillende soorten goud (geel, wit en roos). Ze zijn duurzaam en een klasse apart, en hun schoonheid duurt generaties lang.

 

11. Rolex GMT Master II

11 BESTE ROLEX HORLOGES VOOR DAMES | BESTE POPULAIRSTE EN MEEST VERKOPENDE ROLEX HORLOGE VOOR VROUWEN

Shutterstock

De Rolex GMT Master II is echt uniek in zijn soort. Dit kosmopolitische horloge is een esthetische combinatie van weergaloze functionaliteit en prachtige schoonheid die wereldwijd aandacht heeft gekregen, vooral onder reizigers.

De GMT Master II is ontworpen om tijd te tonen in twee verschillende tijdzones tijdens intercontinentale vluchten. Dit uurwerk is vervaardigd van een extreem hard keramisch materiaal dat lang meegaat. De Rolex GMT Master II is in alle opzichten echt een oester van het luchtruim.

Dat waren onze keuzes uit de top 11 Rolex-horloges voor dames. Welke is jouw favoriet ?

Klik Hier Voor Mooie betaalbare Horloges Van Alle Merken

11 BESTE ROLEX HORLOGES VOOR DAMES | BESTE POPULAIRSTE EN MEEST VERKOPENDE ROLEX HORLOGE VOOR VROUWEN

11 BESTE ROLEX HORLOGES VOOR DAMES | BESTE POPULAIRSTE EN MEEST VERKOPENDE ROLEX HORLOGE VOOR VROUWEN

5.6k