Nagelverzorging

HOE EEN GEBROKEN NAGEL TE REPAREREN: EEN GENIALE TRUC DIE ECHT WERKT | Wat kan je doen als je nagel is gebroken? Wat moet je doen als je nagel er af is?

HOE EEN GEBROKEN NAGEL TE REPAREREN: EEN GENIALE TRUC DIE ECHT WERKT | Wat kan je doen als je nagel is gebroken? Wat moet je doen als je nagel er af is?

HOE EEN GEBROKEN NAGEL TE REPAREREN: EEN GENIALE TRUC DIE ECHT WERKT

Ouch! Je hebt je nagel gebroken. Nu chillen, het is nog niet nodig om die nagelvijl te pakken. Ik ga je een geniale truc laten zien - hoe een gebroken nagel te repareren! Ik heb deze techniek talloze keren gebruikt en ik garandeer, het werkt echt. In dit geval brak ik gisteren een van mijn nagels, de helft was nog steeds bevestigd aan het nagelbed. Ewww, ik weet het. Maar trouw aan de traditie, besloot ik om wat hlichte limonade te maken van de citroenen die het leven me gaf door deze nagelverparende truc met jou te delen!

Dus hier is de tutorial. Serieus jongens, als het goed is gedaan, kan je gebroken nagel worden geborgen.

Je zal nodig hebben:

 • theezak
 • schaar
 • Nagel lijm
 • buffer of nagelvijl
 • nagelversterkers

HOE EEN GEBROKEN NAGEL TE REPAREREN: EEN GENIALE TRUC DIE ECHT WERKT | Wat kan je doen als je nagel is gebroken? Wat moet je doen als je nagel er af is?

HOE:

 1. Snijd een driehoekig stuk theezakje.
 2. Houd het stuk theezak met een pincet en verzadig met nagellijm. Gebruik niet niet je vingers!
 3. Leg de driehoek nauwkeurig op het gebroken deel van de nagel en laat een klein beetje over de nagelrand hangen. Druk zachtjes op het kopje thee, wikkel het over de nagelrand en druk het naar de onderkant van je gebroken nagel.
 4. Wacht tot de lijm volledig droog is en breng een laag van je favoriete nagelversterker aan. Ik gebruikte ORLY Nailtrition - mijn absolute favoriet.
 5. Wacht tot de nagelversterker volledig droog is en voorzichtig is gepolijst om het oppervlak gelijkmatig te maken.
 6. Breng een tweede laag nagelversterkers aan.
 7. Follow-up met een nagellak en toplaag. Gedaan!

Je hebt misschien gedacht dat de theezakentruc een stedelijke legende was. Geef het de volgende keer een kans, het kan je misschien redden. Ik heb deze truuk zo vaak gebruikt,  hier en hier  zijn slechts 2 voorbeelden.

HOE EEN GEBROKEN NAGEL TE REPAREREN: EEN GENIALE TRUC DIE ECHT WERKT

Omdat het tegenwoordig niet altijd gemakkelijk is om even een salon binnen te lopen voor een snelle oplossing, is hier je gids om gebroken nagels thuis te repareren. 

Gebruik een pleister

Als je nagel breekt terwijl je niet thuis bent, gebruik dan een pleister om de snee te bedekken. Dit voorkomt dat ziektekiemen in uw lichaam terechtkomen en helpt verdere breuk te voorkomen. 

Gebruik wat nagellijm

Nagellijm is verkrijgbaar bij uw plaatselijke drogisterij en is een geweldige manier om natuurlijke of acrylnagels te repareren. Begin met het schilderen van een streep lijm over de bovenkant van de gebroken nagel. Maak je geen zorgen dat je er te veel opdoet, je kunt het later opbergen. 

Polijst het op

Zodra de pleister en de lijm zijn opgedroogd, gebruikt u een buffer om de randen van het papier weg te schuren, zodat het glad is en gelijk ligt met het oppervlak van de nagel. Als er overtollig papier is dat niet is vastgelijmd of dat aan je nagel hangt, ga dan naar binnen en knip het af voordat je begint met polijsten. Wees voorzichtig, vooral over het deel dat gebroken is. Voltooi deze stap door de punt van de nagel te vijlen om toekomstige haken en ogen te voorkomen. Hier is een video als je wat meer duidelijkheid nodig hebt.

Voeg een laag toe

Sluit al je inspanningen af ​​met een laagje nagellak, al dan niet doorzichtig. Dit houdt je pleister op zijn plaats en biedt een beschermingslaag terwijl je nagel geneest. 

HOE EEN GEBROKEN NAGEL TE REPAREREN: EEN GENIALE TRUC DIE ECHT WERKT | Wat kan je doen als je nagel is gebroken? Wat moet je doen als je nagel er af is?HOE EEN GEBROKEN NAGEL TE REPAREREN: EEN GENIALE TRUC DIE ECHT WERKT | Wat kan je doen als je nagel is gebroken? Wat moet je doen als je nagel er af is?

 

8.5k