Nagelverzorging

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Ik ga niet alleen praten over het ontwerp van stiletto nagels, maar ook over andere ontwerpen zoals de titel laat zien. Tegenwoordig zijn dames bekend met hun persoonlijkheid en uiterlijk. Er is geen discussie dat Beautiful en het absorberen van nailart-ontwerpen de bewondering zijn van elke vrouw, omdat het je adoraliteit verhoogt naar een of ander toegevoegd niveau. Mooie vingernagels maken indruk op mannen, dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Maar voor de meeste mensen is het niet eenvoudig om een ​​fascinerende nail art-ontwerp te maken. Moet het stiletto nagels , acryl, zonne-energie of gel zijn? Misschien merk je dat je je haar eruit scheurt. Proberen te bedenken welke nailart je moet dragen, zullen ervoor zorgen dat je slaapt, je haar verliest en je geduld verliest, waardoor je je toevlucht neemt tot een nagelstylist, die in de meeste gevallen niet goedkoop is.

Dus op deze pagina wil ik u de top 10 nagelontwerpideeën en zelfstudies presenteren voor solaire nagels, stiletto-nagels, acrylnagels en gelnagels. Dit zijn eenvoudige nail art voor beginners.

INHOUD

1.0 introductie

2.0 Wat zijn Stiletto Nails?

3.0 Stiletto-nagels ontwerp tutorial / zelfs voor beginners (tekst)

4.0 Top 4 schattige Stiletto Nail ontwerpt ideeën

5.0 Top 3 stiletto nail design handleidingen Video's

6.0 10 Belangrijke dingen die u moet overwegen voordat u Stiletto Nails koopt

7.0 Acrylnagels Ontwerptekening

7.1 Stappen voor de acrylmanicure

8.0 Top 10 schattige en eenvoudige acryl-nagelontwerpen.

9.0 Top 3 doe-het-zelf video-tutorials over acryl Hoe acryl nagels thuis te doen

10.0 Externe links

2.0 Wat zijn Stiletto-nagels

Je hebt waarschijnlijk de beroemdheden als Rihanna en Cassie gezien die die mooie lange puntennagels versieren. Nagels ontworpen om eruit te zien als een naaldhak. Dit zijn de stiletto nagels, hoewel andere mensen, vooral mannen, naar hen verwijzen als "enge monster nagels". Nageltechnicus maakt Stiletto nagels bijna altijd door vormhouwen met acryl. Maar ook jij kunt dit doen. De vorm is strak en smal aan de punt gerold om de zeer spitse punt te creëren, net als die van een naaldhak (schoenen).

3.0 Stiletto-nagels ontwerphandleiding / zelfs voor beginners (tekst).

Dit manicure-proces voor stiletto-nagels is voor dames die tijd hebben omdat dit hele proces meer dan een uur kan duren. Bovendien kunnen ze om de twee weken nodig zijn voor een vulling.

Stappen voor de manicure: U kunt ook de zelfstudie met stiletto-nagels hieronder bekijken

1. Maak je nagels iets ruwer met een nagelplaat.

2. Plak met superlijm lange, unshaped plastic tips (acrylstiletto's) op je nagels. Deze stap kan tot 10 minuten duren.

3.Zodra alle tien tips zijn vastgelijmd, hak ze af met een nagelknipper tot een redelijker lengte.

4. Dit wordt gevolgd door vormgeven.

5.Buff de nagels om de harde lijn tussen het plastic en de natuurlijke nagel glad te strijken. Bestand en buff, bestand en buff, voor nog eens tien minuten of zo.

6. Schilder de nagels met een heldere acrylprimer, dompel in acrylpoeder en schilder opnieuw.

7. Laat het poeder en de primer drogen en polijst en vijl de nagels opnieuw.

8. Breng je laatste nagellak aan in de gewenste kleur. Je kunt zelfs in dit stadium andere ontwerpen toepassen als je dat wilt. Laat het na de laatste nagellak drogen.

4.0 Top 4 schattige Stiletto-nagels ontwerpen ideeën

1. Wauw, wat kan er fout gaan met deze ontwerpen? het is eenvoudigweg schattig volgens alle normen. Zie je hoe ze overeenkomen met de ring?

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: becomegorgeous.com

2. Deze stiletto-nagelontwerpen van Violeta Nails zijn niet alleen prachtig maar ook schattig.TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

3. Nou, nou, wel. De kleuren gekozen voor dit ontwerp kunnen niet anders dan de aandacht van het oog trekken. Je zult het met mij eens zijn dat ze het verdienen om op deze lijst te staan.TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: nancyhendersonwurst

4. Geweldig stiletto-nagelontwerp. Nicki MinajTOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: Lawbureaux.com

5.0 Hier zijn de top 3 handleidingen over stiletto-nagelontwerp.

1. DIY Quick Stiletto Nails

2. Hoe te doen Stiletto Nails: stap voor stap handleiding!

3. DIY STILETTO NAGELS W / OUT ACRYL

6.0: 10 Belangrijke dingen die u moet overwegen voordat u Stiletto Nails koopt

Ik herinner me die verbluffende blik op Rihanna toen ze haar fel roze Mani instagramde. Die stiletto nagels waren absoluut schattig - er was iets vreselijk aantrekkelijk aan het klappen van haar plastic tips.

1. Algemene productiviteit in het leven: dit zal uw helft met de helft verminderen (50 procent).

2. Typen: als u een persoon bent die een snelheid van 90 WPM heeft gehad. Je kunt ontslagen worden uit je baan, net als bij elk woord dat je typt, zul je waarschijnlijk het gevoel hebben dat je een carpaletunnel ontwikkelt.

3. Make-up. Het aanbrengen van make-up met je vingernagels zal een zware strijd worden.

4. Dressing: u kunt worden beperkt tot gemakkelijk aan te trekken kleding. Met deze slechte nagels is het navigeren in knoppen en ritsen moeilijk. Je zult ook de simpele dingen in het leven gaan waarderen, zoals het kunnen drukken op een aanraakschermknop bij je eerste poging.

5. Dingen vasthouden. Dit zal vreselijk moeilijk worden. We hebben het tien keer moeilijker om dingen te grijpen. Veel succes met poptabs, plastic verpakkingen of het openen van een zak chips.

6. SMS-berichten: dit duurt een eeuwigheid vanwege de grote hoeveelheid typefouten die ongeacht het apparaat worden gemaakt.

7. Wachtwoorden: je krijgt deze foutjes 9 keer van de 10 vanwege de typefouten

8. Neusgewoonten: Om eerlijk te zijn, is het oppikken van je neus bijna onmogelijk. Hoe dan ook, blazen ziet er raar uit.

9. Uitgaven: als u ze langer wilt behouden, is dit onderhoud duur. U moet ze elke één tot twee weken opnieuw vullen.

10. Bloed: bloed haten? Vergeet krabben, want als je een jeuk krabt, zou je bloed kunnen trekken.

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

7.0 Acrylnagels Ontwerptekening

Acryl nagelontwerpen werden uitgebreid behandeld in onze vorige pos t: Ondanks hun nadelen zoals intens boren tijdens het manicure proces, acryl nagels zijn het meest populair omdat ze betaalbaar, duurzaam, studie, gemakkelijk te verwijderen en te repareren en gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

De stiletto nagels die we zojuist hierboven hebben gezien kunnen zijn met acryl of stiletto nagels zonder acryl. Dus ze zijn een subcategorie van acrylnagels.

De term acrylnagels verwijst naar nagels die zijn gebouwd door een acrylprimer (vloeistof) en een poeder te mengen. Het door de FDA goedgekeurde acryl dat door salons wordt gebruikt, is ETHYL-methacrylaat. Het poeder en de vloeistof worden bij het drogen met elkaar gemengd om een ​​taaie laag te vormen.

U hoeft niet naar een professionele manicure / nageltechnicus te gaan voor schattige acrylnagelontwerpen. Je kunt dit thuis doen. Volg eenvoudig de eenvoudige stapsgewijze handleiding hieronder (zowel in tekst als video) om thuis prachtige acrylnagels te ontwerpen.

7.1 Stappen voor de acryl manicure:

1. Krijg alle hulpmiddelen die u nodig heeft voor deze manicure. U kunt hier alle gereedschappen in een enkele Acrylic Nails Starter Kit krijgen.

Deze omvatten:

Acryl nageltips

Nagel lijm

Acryl nagelknipper

Nagelvijl

Nagel buffer

Kit voor elektrische bestandsbuffer (aanbevolen maar niet noodzakelijk)

Acrylvloeistof (grotere volumes kopen om waar voor uw geld te krijgen)

Acryl poeder

Acryl schaal

acryl borstel

Aceton nagellakremover

Nailprimer

Cuticula-stick

Nagelstofverwijderaar

Pluisvrije wattenschijfjes

2. Als u aan alle bovenstaande vereisten voldoet, is de volgende stap om uw nagels voor te bereiden.

- Verwijder oude nagellak: gebruik je nagellakremover om oude verf te verwijderen nadat je je nagels grondig hebt gewassen met water en zeep en ze hebt gedroogd. Dit is waar de aceton nagellakverwijderaar van pas komt omdat het je een schoon nagelbed geeft.

- Doe het trimmen en vijlen van de nagels: Het trimmen kan worden bereikt met behulp van een nagelknipper of een nagelschaartje. Zorg ervoor dat je de nagels niet te kort snijdt, zodat je genoeg ruimte overlaat om je ontwerpen te bewerken.

Gebruik na het trimmen een zacht vijl om de nagels te vijlen, zodat het oppervlak ruwer wordt en blijft plakken. De ruwheid van het oppervlak helpt de acrylverf om sterker en veel langer op de nagels te kleven.

- Gebruik de stoffige borstel om overtollig stof als gevolg van vijlen te verwijderen, zodat het niet bekneld raakt.

- Verwijder de nagelriemen van uw nagels met behulp van een nagelriemstok of stamper. Gebruik de stick om alle 10 de nagelriemen een voor een naar achteren te duwen, en zorg ervoor dat u het dode weefsel dat u ziet verwijdert. Als dit dode weefsel niet wordt verwijderd, kan het werken als verstopping bij het aanbrengen van acryl.

- Breng, met behulp van wattenstaafje, een nagelprimer aan op je nagel en wrijf deze in. Deze stap helpt de nagels te drogen en eventuele olie te verwijderen, zodat de acrylverf beter aan de nagels hecht. Anders laat olie het niet in contact komen met het nagelbed zoals we het willen. Zorg dat u alleen de primer op uw natuurlijke nagels aanbrengt. U kunt deze stap negeren als uw acrylvloeistof al een primer bevat.

3. Pas nu de tips toe:

Als je de nep-tips wilt gebruiken, is dit het moment om ze toe te passen. selecteer tips die geschikt zijn voor je nagels - ga altijd met de tip die groter is dan je nagelbreedte en dep deze vervolgens op de juiste maat met een nagelvijler en buffer.

Bevestig de tips aan het bed van de nagel met behulp van nagel lijm. Breng altijd de lijm aan op de tips en niet op het bed van de nagel. Glij voorzichtig de tip naar beneden tot halverwege en houd het ongeveer 30 tot 45 seconden om het om zich te houden.

4. Bereid nu de acrylverf voor.

- Giet de acrylvloeistof (Monomeer) in de schaal. We zouden de acrylborstel gewoon in de vloeibare fles kunnen dopen, maar dit wordt sterk afgeraden omdat continue onderdompeling de rest van de vloeistof kan besmetten. Daarom hebt u de acrylplaat nodig om de vloeistof in te gieten.

- Open de kuipjes met acrylpoeder (polymeer) (een heldere en een roze) en houd ze klaar voor je. Als je witte tips doet, moet je ook het witte acrylpoeder hebben.

5- Breng de Acrylics aan.

- Dep dit eerst met je penseel in het vloeibare monomeer en veeg de achterkant van de borstel af aan de zijkant van de acrylic-schaal op je weg naar buiten. Volg onmiddellijk dit door de borstel in het relevante poeder (een heldere, een roze of een witte) 3 keer in een soort schrapende beweging te dompelen om het poeder te laten verzamelen aan de kant waar de vloeistof is totdat u het mengsel krijgt. precies de juiste consistentie - niet te vloeibaar of te poederachtig.

-Nadat elke kraal is gemaakt, dep de achterkant van uw penseel (de zijkant vrij van acryl) op uw papieren handdoek om meer vocht te verwijderen.

- Verspreid vervolgens de kraal op je nagel, verdeeld in drie zones.

zone 1 begint vanaf de smile line tot halverwege. Om op deze zone te worden aangebracht, neemt u de kraal en brengt u de acryl aan langs de smile line en beweegt u de borstel vervolgens recht omhoog.

Zone 2   begint van halverwege tot het einde van de natuurlijke nagel. Breng de acrylkorrel voorzichtig in deze zone aan

De laatste zone van de nagel is zone 3 , wat de punt voorbij de lengte van de natuurlijke nagel is. Dus leg de acrylkraal eindelijk op deze zone. Het wordt aanbevolen om meer acryl aan te brengen op de rand van de punt waar deze op de nagel is geplakt, zodat de rand verandert in een lichte helling.

6. Drogen van de acryl: laat je hand de volgende 8-10 minuten stil staan, zodat acryl hard wordt en hard wordt, totdat je een kloppend geluid hoort wanneer je het penseeluiteinde op de nagel tikt.

7. Vormgeven aan de gevormde acrylnagels.

-Transparant de acrylnagels af met een fijne nagelknipper.

- Gebruik een grove (niet zachte deze) nagelvijl om uw nieuwe acrylnagels in een gewenste vorm te vijlen.

-Gebruik een goede nagelbuffer om het nageloppervlak glad te strijken en het glanzend en glad te maken.

8. Verf je nagels en breng een schattig nail art-ontwerp naar keuze aan.

Lees hoe je acrylnagels veilig thuis kunt verwijderen en hoe je acrylnagels zonder aceton verwijdert

8.0 Hier zijn onze top 10 schattige en eenvoudige acryl-nagelontwerpen

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: Turneor

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)Bron: Courtney Rhodes    Is het omdat ik van blauw houd ?, Deze nailart is absoluut schattig. Je kunt hiervoor ook onze  Nail-stempelingstechniek gebruiken .

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: diynailartdesigns op Flickr.

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: Turneor : zoals het eerste ontwerp van turneor hierboven, is dit nagelontwerp eenvoudig maar ook schattig. De kleurkeuze en de glitter maken het prachtig en opvallend. Het droomontwerp voor elke manicure.

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron:   Lisa Bentley

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: Neil Milne   : De nagels zijn kort, de kunst en het ontwerp zijn creatief.

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron: Pumpkincat210   Geen acrylnagels maar dit ontwerp kan ook op acrylnagels worden aangebracht en het zou er schattig uitzien.

TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron : Alleen rode tips geen andere kunst, maar ze zien er schattig uit omdat de twee kleuren (voor nagelstippen en nagelbed) goed zijn gekozen om elkaar aan te vullen.TOP 10 STILETTO NAGELS, ACRYL EN GEL NAGELONTWERPEN IDEEËN EN HANDLEIDINGEN (DE BESTE GIDS VOOR PERFECTE NAGELS)

Bron : Zoals hierboven zijn de tips hier rood geverfd, met een eenvoudige bloem op één nagel, maar ze zien er schattig uit omdat de twee kleuren (voor nageluiteinden en nagelbed) goed zijn gekozen om elkaar aan te vullen.

9.0 Top 3 doe-het-zelf video-tutorials over acryl Hoe acryl nagels thuis te doen.

1.BEGINNERS GIDS VOOR ACRYLNAPS TUTORIAL VIDEO

GEL NAIL MANICURE ONTWERPEN TUTORIALS

10.0 Externe links

1. YouTube

2. Wikipedia

3. G

oogl

e.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.9k